Tuesday, June 30, 2009

SATU - ct nurhaliza

test amik pic kat skrin... ni ms mula masuk blm penuh lg..




sesi autograf dgn CT.... tgk la brapa ramai yg kerumun, aku amik pic dr jauh jer..


malu... berani tjk tiket jer hehehhe..

30.06.09 - AKU BUKAN PEMINAT CT !!! ini ‘satu’ fakta… tapi tak pelik kan kalau aku g tgk konsert CT… selama ni pun aku mmg layannn lagu2 CT... mmg dh lama niat aku nak bawa my sis g tgk konsert CT.. so bila ada jer news psl konsert SATU ct nurhaliza... aku cpt2 la beli tiket... walaupun aku tak minat CT… walaupun aku byr harga tiket yg mahal… heheheh xper2 blh gk aku layannn lagu2 CT… lgpun aku masuk istana budaya bila ada tearter jerrr… nk tggu FF buat event kt IB… xtahu la bila plak… kira CT bertuah la dpt buat konsert kt IB.. mcm anuar zain jg la...( waaaaa aku xg konsert anuar.. tiket dh abis) 1 benda yg aku puji CT ni… selama dia dlm industri dh mcm2 dugaan yg dia terima tapi di ttp maintain kan… gelaran diva no 1 tp dia ttp layan peminat dia… perangai2 yg xok tu, biasa la manusia tapi dia pandai jaga hati fans dia… sbb yg aku tahu peminat dia ttp setia menyokong dia… kdg2 artis Malaysia ni br popular skit, dh bsr kepala.. dh rasa jd diva no 2 opppss… yg penting jaga hati peminat… tahu hargai usaha2 peminat.

So berbalik pada konsert SATU... aku rasa IB ni xsesuai sgt la jd tmpt konsert sbb kita akn jd penonton nasyid.... masuk jer dewan tu, dh rasa formal... xblh nak jerit2 , nak nyanyi sama2... tak blh feel konsert.... yg penting tak blh nk ambil gambar... tension jerrr... kalau blh, aku rasa dh berpuluh2 gambar CT yg aku ambil.... tapi aku snap jg pic ct masa akhir2 persembahan... syg la muncung camera tu dh cukup panjang utk fokus ct tp xblh amik pic... nsb baik la CT.... kalau anuar zain yg dpn mata? Lg la tension xblh nk amik pic...

Konsert 2 jam lbh ni mmg best.... Ct nyanyi sumer lagu2 yg pemes… tp ada lg lagu2 yg dia tak sempat nyanyi…. Pada yg tgk konsert ni.. korang tahu la kn mcm mn best nyer konsert ni… vocal ct mmg tak blh di pertikaikan lg… duduk dlm dewan tu… dgr vocal & sound system yg best… mmg la sumer best… n aku bygkn kalau la konsert anuar zain, lagi la feeling abis…waaaaa xdpt tgk konsert anuar…. Yg tgl tiket harga rm200… rm250.. ada sesapa yg nak sponsor tak hehhehe…

Ok la… dr td asyik puji CT… nnt org2 yg tak mnt CT… sakit hati plak… ala aku pun bukan fans ct…. tp aku layannn lagu2 ct… TAPI KAN aku peminat anuar tapi aku xg konsert anuar pun waaaaa…
alamak lupa nk citer.... TQ to my sis yg beli kn hadiah.. konon2 hadiah bday thn dpn hahhaa so lps ni amik pic, xperlu dkt2 lg.. dr jauh pn dh blh fokus hehehe

1 comment:

iejaZin said...

hahah .. bukan peminat CT pun boleh layan konsert CT apa . kan kak zai kan~..hikhik ..

erm .. mmg tak sesuai utk wat konsert kat IB.formal sgt.takleh nyanyi kuat2.tp kan kak, jat & bbrp org kat atas nun .. siap nyanyi and n bersorak.hehe.rs sronok lak kat atas.amik gmbr pun diorg tak marah~ ;D