Thursday, April 30, 2009

slamat hari jadi....

30.04.2009

Hari istimewa... besday mak aku... along dah plan sumthing tapi kalau along yg plan mesti la buat kat umah dia... so jawapan nyer berkumpul kat johor... yeayyyy 1 kelebihan bg aku ... nanti2 aku share gambar ekkk..

lama nyer aku tak update blog... sekarang ni aku lebih rajin baca blog org lain hahaha... seronok plak baca blog kawan2.. tapi blog sendiri maleh... kalau tgk list tepi ni... sebulan 1 posting jer hahha pemaleh betul cik kak zai ni.. tadi dh byk benda nk pk.. now dh tak tahu nak type apa... tensionnnn la.... mcm mn nk bukti kan kasih syg kita ekkk... kalau asyik tak percaya jerrr... jujur salah.. tak jujur lg lah salah... so apa yg perlu aku buat....

Dah la... tak de mood nk type lg... hmmm tensionnnnn.....

1 comment:

Skyways said...

kak zai...mano gmbar buzzday kek??...:P