Friday, February 20, 2009

b e r g a b u n g

BERGABUNG!!... ini bukan citer robot or power ranger… tapi kisah reality… aku pun tak sure blh citer atau tak lg pasal berita terkini ni… tapi ramai juga yg dah tahu .. 1 fans club baru akan muncul.. walaupun pada awal nyer 2 FC di minta bergabung menjadi 1FC… citer nyer bermula bila aku dpt sms dr amirul , eh mcm kwn2 aku jer plak.. dr encik amirul… ms tu aku kat Jakarta ( bila la aku nk update blog psl Jakarta hehe) aku tak reply, mahal la sms..rm2 utk 1 sms... then aku dpt msg dr FF plak tapi kali ni aku reply hahha sbb dia FF … aku di minta hadir meeting dgn beberapa pihak termasuk la ejen FBI…. Objektif utk bincang psl xtvt2 FC FF & FBI…

So nk tahu apa jadi ms meeting tu.. kena la tggu … next week aku citer apa sebenar nyer akn berlaku… sebab project ni blm 100% siap kan… tapi dlm proses cari nama … next week aku citer… tapi kalau tanya pendapat aku …. Personally… aku TAK SETUJU… sbb aku hanya sokong FF saja (jujur ni), tapi bkn aku saja, ramai jg yg tak setuju sebenarnyer.... tapi sbb kn permintaan pihak yg nak sponsor dan involve kerjaya FF…lgpun bkn sng company besar nak sponsor fan club artis kn…. aku ikut kan jerrr… lbh2 lg involve company yg bayar gaji aku hehehe…..tak blh naik gaji ke tetttt….

Ok la nama baru pun mar dh setuju…. So next week aku citer.. psl FC baru k... byk benda aku tak update… lps2 ni aku update citer besday FF… cuti2 jakarta… PGL3… dan abg murtabak yg ensem hahaha

2 comments:

HURT said...

TAK SETUJU!!!

iejaZin said...

tak setuju jugak .. tp .. terpaksa setuju bila dh mendengar alasan2 nyer ..ermm ..